Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Barcelonès
Data: 21/12/20 17:08
Ejacular dins amb condo
Un dubta,
L’altre dia vaig fer-ho amb la meva novia amb condo i em vaig correr dins seu, ara esta donant voltes al tema embaraç, no es possible no?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/12/2020 10:40

Hola! Si vau fer un bon ús del preservatiu en tot moment, no heu de patir. Per quedar-vos més tranquils la propera vegada podeu omplir-lo d'aigua a l'acabar per comprovar que no s'ha estripat d'enlloc. De totes maneres els preservatius són molt resistents, així que no us preocupeu. El que sí que és important és que el feu servir en tot moment, des del principi de la relació sexual fins al final.

Gràcies per utilitzar el consultori!


Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: