Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Alacant
Data: 19/12/20 23:42
Els hi dic?
Hola,
no sé si dri-lis als meus pares que m'agrada el graffiti i m'agradaria pintar. Ara l'unic que puc fer és fer "taggeos" per la ciutat que és lo més basic q hi ha al graffiti. Ja q simplement es necessita un retolador gordo. Per altra banda pinto en paper el meu nom (nickname grafiter obviament), amb retoladors q tinc aplicant la tecnica del grafiti. Es com fer sketchos. i bno no sé si dir-lis i així no m'hauria de amagar i tmb em podrien comprar sprays i podria pintar mes. (pq sent menor tampoc puc agafar un cotxe i anar a pintar un autopista) pero clar, algo més que pintar taggeos i fer sketchos podria fer si els hi digues.
Gracies pel treball que feu!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/12/2020 10:50
Hola!

Si realment és el que t'agrada i tens ganes de dedicar-hi un temps important de la teva vida actual, des d'aquí et recomanem que en parlis amb els teus pares. Sentir el seu suport i que ells sàpiguen a què dediques les teves hores lliures poden fer que us entengueu molt millor que no pas si ho fas d'amagat, no creus?

Explica'ls els teus desitjos i fins i tot podeu parlar sobre els espais on pots practicar o alguna formació que puguis fer ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: