Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Sant Julià de Lòria
Data: 19/12/20 15:06
aquella persona
Hola tinc un problema ja fa temps que us vaig fer diferents consultes que tenia un millor amic haviem discutit i li envia molts missatges. Bueno al final quan em vaig oblidar d'ell em va tornar a obrir i no entenc el perqué haviem sigut millors amics durant tres anys. Llavors li he preguntat si seguiem sent millors amics i la veritat es que m'ha dit que no ho sabia i no m'esperva aquesta resposta pensava que em diria que si. Pero bueno no se si dirli que em de tallar la nostra amistat o algú perque no puc seguint veien-lo nomes com un amic i no ser que fer, ademes es una relacio a distancia.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 22/12/2020 10:46
Hola!

Les relacions humanes son complicades i a vegades les persones es distancien i necessiten una mica de temps. 
En el teu cas, potser aniria bé que li deixessis una mica de temps i espai sense "etiquetar" la vostra relació. Aneu veient com us sentiu, si torneu a recuperar la complicitat, si et continua agradant la seva manera de ser... i així podràs valorar si apostes per aquesta amistat de nou, o bé la deixes anar. 

Sabem que és complicat i pot ser dolorós, però cal aprendre a deixar anar les persones que ja no ens aporten benestar...

Una abraçada

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: