Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 13/12/20 14:17
preocupació per algú del passat
Hola!
Bé, no sé com començar ja que és una història una mica llarga.
Hi ha una persona amb la que no em parlo fa uns dos anys (aprox), cosa que em sap greu ja que era la meva millor amiga des que teníem 1 any. Ens vam deixar de parlar per malentesos i alguna cagada per part meva. El cas és que ella tenia una cosa meva que necessitava aixi q fa un temps li vaig demanar i vam quedar. Estava amb la seva parella i ella es va quedar molt al marge, així que li vaig demanar que si podia parlar amb ella, al parlar em vaig adonar que no estava del tot bé (tinc la sensació que la controla molt, etc.) Tenia cara com de por, i li vaig dir que si necessitava alguna cosa podia comptar amb mi (no ha contactat amb mi). A partir d'aquell he vist coses que han augmentat la meva preocupació (ha borrat fotos que sé que ella no borraria, ha deixat de seguir a antics amics que ella no hagués deixat de seguir....). Realment la vull ajudar a sortir d'això, es mereix molt més i la trobo a faltar, però no sé com es pot ajudar a una persona que no vol la teva ajuda, i no puc contactar amb ella pq crec que la seva parella ho té molt controlat.
Què faig? Algun consell?

Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 21/12/2020 09:35
Hola!

El que pots fer per intentar apropar-te a ella és recuperar la seva amistat. Demana-li com està, si vol fer alguna videotrucada, explica-li que la trobes a faltar... I mica en mica intentar recuperar la complicitat que teníeu. 

Més endavant ja veuràs si les teves sospites son reals o no. En cas que siguin reals, aniria bé que parlessis amb algú del seu entorn per tal que també ho sàpiga i pugui oferir-li un altre tipus d'ajuda (pares, familiars, professorat...). 

Però el més important és que puguis recuperar la relació d'amistat ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: