Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Garrigues
Data: 11/12/20 22:45
Alimentació
Hola, tinc un dubte, menjar ous tots els dies (en truita, o cuits) es perjudicial per la salut a la llarga?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/12/2020 09:48
Bon dia! Primer de tot, gràcies per comptar amb nosaltres i explicar-nos el que et preocupa! La relació saludable amb l’alimentació és aquella alimentació que apareixen tots els aliments de manera equilibrada. Els
aliments ens aporten nutrients que el nostre cos necessita per a tenir energia i cada aliment ens aporta un o altre, per això hem de menjar de tot. Nosaltres et podem aconsellar en relació al relació saludable amb el menjar, però no en la teva salut, som psicòlogues.  Si vols saber si menjar molt ou és perjudicial, et recomanem que ho preguntis a un professional, dietista o nutricionista. Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Andrea Esquerdo, psicòloga experta en alimentació. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: