Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1998
Comarca: Barcelonès
Data: 10/12/20 20:02
Obsessió
Porto arrossegant un problema des de que era petita i he passat per dos psicòlegs diferents. A l'últim que vaig anar em vaig acabar "enamorant o obsessionant" d'ell fins el punt que hi vaig haver de deixar d'anar perque veia que m'estava fent mal a mi mateixa.
Fa uns mesos que he començat a anar amb un altre psicòleg i crec que m’està tornant a passar el mateix. Entenc que la posició que té el psicòleg fa que li acabis agafant cert carinyo però no entenc la meva obsessió. Estic tot el dia pensant en ell i parlant sola imaginant-me que parlo amb ell, no me’l trec del cap. Em podríeu donar algun consell per intentar no pensar-hi tant? Moltes gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/12/2020 09:38
Hola!

Potser trobes que aquesta persona et dona l'atenció que estàs buscant? Potser ho podries parlar amb ell i buscar quina alternativa trobeu per tal que no interfereixi en el teu tractament. A vegades posar-ho sobre la taula pot ajudar a reconèixer quines necessitats tens i cap a on podeu treballar. 

L'altra opció seria fer una bona derivació amb algú del seu equip o una altra professional amb qui puguis treballar aquesta vinculació tant forta amb els psicòlegs. 

És important que ho diguis i que ho pugueu resoldre per tal que puguis crear relacions sanes amb altres persones  ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: