Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Baix Ebre
Data: 07/12/20 17:43
Parella de la meva mare
Hola, et volia contar aixo per haber que es pot fer, la meva mare fa dos o tres anys que te una parella amb tots es molt ''bo'' pero amb mi no es molt machista i racista coses que ell sap q odio, ahir va sortir el tema de anrm'en d'intercanvi i em va començar a cridar davant de la meva mare) que ell no pensa pagar-me l'intercanvi ( no vull apart) i que menys que vingui un EEUU a casa i si es'' negre'' menys que quin fastic (jo flipava )despres em va començar a dir que acabaria vivint baix d'un pont i que o li vingui a demanar diners. (JA HO HE PARLATA AMB MA MARE i diu que nomes tinc cels es una relació molt TOXICA pero no obri el ulls despres la tinc que consolar (em pareix be)
he de dir que estic sofrint ansietat i per les nits poloro fins dormirme no ho sap ma mare aixo

EM PODRIEU AJUDAR HO AGRARIRIA MOLT 💕🙃
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/12/2020 10:04
Hola!

Entenc que la decisió de l'intercanvi l'ha de prendre la teva mare, així que parla-ho amb ella. Si tens ansietat i cada nit plores, fes-li saber. Agrairà que siguis sincera i t'ajudarà a portar aquest patiment. 

A vegades volem protegir als pares, però aquesta no és la nostra funció com a fills/es, sinó al revés. Són els pares els que ens han de protegir a nosaltres. Així que deixa't ajudar. Sigues sincera amb com et sents i amb el teu patiment... veuràs com la teva mare t'ajudarà ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: