Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Anoia
Data: 06/12/20 12:17
ajuda urgent
Hola!!
soc la q fa molt poc que he enviat una consulta dient que tinc problemes de mal humor amb la meva família.
acabo de tornar d'una bronca monumental. la meu mare mha dit q a linsti dec anar de bona nena i q a casa soc una mala puta. tambe mha dit que soc una egoista, que mesta agafant mania pq ella creu q jo li tinc mania. mha dit que em quedare sola i que ells daqui un temps, si contiuo amb aquesta actitud no em voldran. mha dit q estic tractant fatal a la meva germana i q semblo les nenes q em van fer bulliyng a primària. tambe mha dit q sempre em callo les coses pero lo q no els hi he dit es aixo: no us dic les coses x por q em critiqueu, q em dieu queixica i q em dieu q es una excusa. quan les meves amigues em diuen x quedar, em fa molta por dirvos-ho pq us penseu q men vull anar de casa i no anar amb ells i pos penso q si x exemple men vaig de compres amb una amiga, ho fagi xq no vull estar amb ells i es mentida.
no em creuen i és molt dificil. necessito molta ajuda i urgent si us plau, aquest pont sem fara etern.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/12/2020 10:02
Hola!

Hauràs de parlar amb la teva família i explicar-los el teu punt de vista. Reconeix que a vegades tens mal humor, reconeix que a vegades no tens paciència amb la teva germana i la tractes malament, reconeix que no vols aquest ambient a casa... si ho fas d'aquí (des del reconeixement dels propis errors) serà més fàcil que pugueu mantenir una conversa sincera i oberta. 

Si creieu que necessiteu ajuda externa, demaneu-la! Hi ha molts psicòlegs/gues especialitzades en teràpia familiar que us poden donar un cop de mà! 

Una abraçada!!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: