Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2020
Comarca: Formentera
Data: 03/12/20 23:47
Pillat per una noia
Tinc 18 anys, fa un mes em presentaren una noia de 17 anys que ha vingut a viure a la meva illa, no coneix a ningu mes que a mi, hem anat quedant algun dia, quan quedam, ella nomes parla i parla, no em desagrada, poc a poc he anat desenvolpuant un sentiment d’amor cap a aquesta noia, i no se com dir-li, insinuarme. Magradaria tenir mes que una amistat amb ella, pero no se com fer-ho. No he tingut res mai amb ninguna noia i aixo em fa mes dificil el fet de expressarme, m’estic tornant boig, no me la puc traure del cap, AJUDAAAA!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 14/12/2020 09:58
Hola!!

Insinuar-se o declarar-se a una persona pot fer una mica de vergonya i a vegades necessitem fer el cop de cap!

Hauràs de jugar amb les indirectes, preguntar-li si li agrada alguna persona, si té ganes de tenir parella, què passaria si algun amic seu se li declarés... 
A veure què respon ;) Segons la seva resposta podràs ser més clar i explicar-li el que sents o potser hauràs de passar pàgina. 

No hi ha cap truc per saber què sent una altra persona, només ho sap ella ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: