Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Maresme
Data: 29/11/20 22:45
Sexe
Bones, he tingut varies oportunitats per tenir sexe, la cosa esque es com que tinc ganes llogicament pero a l’hora de la veritat es com si no pugues.
Ns si es perque mentalment vull pero fisicament no estic preparat o no ho se, alomillor m’explico malament pero a veure si em podeu aportar algo sovre aquest tema, (ja he tingut sexe oral tant cap a mi com cap a l’altre persona) espero la vostre resposta
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/12/2020 09:33
Hola, 

Si sents que de moment no pots, escolta aquesta sensació. Quan sentis curiositat i aquesta "guanyi" als nervis i al neguit, aleshores, possiblement acabis donant el pas quan es doni l'ocasió.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: