Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: València
Data: 20/11/20 14:58
Bones x2
Gràcies per respondre’m a l’anterior consulta.

A part de tot el que havia dit, el sistema educatiu també em desmotiva moltíssim. Estic estudiant coses que dubto molt que em serveixin en el meu futur, i bàsicament tot tracta de memoritzar quantes més coses millor.
A més, m’agrada molt el món del cine i vull estudiar això (si podeu també orientar-me una mica sobre quins estudis estan relacionats amb aquest tema ho agraïria molt. Vull ser actriu de cinema i tv), però quasi no tinc temps per fer el que m’agrada, perquè he de memoritzar coses per una nota.
La meva mitjana fins ara és un 10, i per això no vull que aquest curs em surtin les coses malament...



Respecte al que m’havíeu contestat a l’altra consulta sobre la meva mascota, dient-me que sembla que em sento més connectada a ella que amb les persones i si tinc alguna hipòtesi de per què em passa: sempre m’han agradat molt els animals, molt més que les persones. Bàsicament perquè els tenim com a esclaus i estem destrossant el món on viuen, i on vivim.




Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 02/12/2020 09:25
Hola!

Doncs potser la cura i protecció dels animals pot convertir-se en una font de benestar i de relació amb altres persones que tinguin el mateix interès. Busca alguna protectora d'animals propera a casa teva, informa't sobre els drets dels animals, inscriu-te en alguna plataforma de defensa dels drets dels animals... L'activisme i l'interès comú és una forma de vincular-te amb altres persones. Trobar persones que pensen igual que tu et farà sentir acompanyada, ja veuràs!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: