Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Garrotxa
Data: 11/11/20 17:23
amor
hola!! últimament tinc un cacau mental perquè crec que m'agraden 4 persones alhora. Sé que pot semblar molt estrany... El problema és que amb tots 4 m'hi faig miradetes. A part son dos parelles de millors amics i entre tots 4 es fan força. Altre problema: un té nòvia.
És que és molt difícil explicar-me però bueno... per exemple: amb un ens avenim més a socials, se li dona molt bé l'assignatura i treballem molt bé junts. Amb l'altre a mates (sempre fa servir l'excusa de q no sap fer els exercicis pq l'ajudi, i això la veritat és q m'encanta, és un noi molt càlid: em sento molt a gust amb ell, però és el que té nòvia). Després, n'hi ha un que és molt bromista i cada cop q fa una broma ens mirem i riem. Per úlitim n'hi ha un q és força intel·ligent i molt cute.
Amb tots em faig força, però tampoc molt ja q els conec des de fa 3 mesos (quan va començar el curs) ja que ens van canviar de classes.

Després del rotllo que us he fet (ho sento, però ésq no li he explicat a ningú i em volia expressar) us volia preguntar què haig de fer i com. Tinc un cacau mental flipant, i em sento atreta per els 4.

mil gràcies,
xoxo
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/11/2020 09:23
Hola!

Doncs no has de fer res! A vegades sentim atracció per més d'una persona a la vegada!! És important que dediquis un temps a observar-te, a veure com et sents amb aquestes persones i a aclarir el teus sentiments. Potser és massa aviat per saber si un d'aquests 4 t'atrau més intensament.

Ves veient com evoluciona, com et sents i com et tracta cadascú... No has de prendre cap decisió, encara ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: