Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Maresme
Data: 10/11/20 15:25
DEPRESSIÓ
Hola, tinc 14 anys i tinc ansietat , vaig a terapia un cop per setmana i m'ajuda molt. No tinc amigues ja que les que tenia van decidir de cop i volta que no volien parlar-m'he. La meva pscicòloga ja m'ha diagnositcat amb ansietat però crec que també tinc depressió, he mirat tots els sintomas i els tinc tots, però no estic segura, com ho puc confirma si en tinc sense dir-li a la meva pscicologa? Si fos que si que en tinc, que puc fer per millorar La meva idol Selena Gomez ha tingut depressió durant molts anys així que en se molt sobre el tema.
Gràcies i discupla les molèsties.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 18/11/2020 09:21
Hola!

L'única manera de tenir un diagnòstic de depressió és que el faci un professional expert en psicologia o psiquiatria. Llegir per internet, informar-se i tenir referents va bé per conèixer una mica més el trastorn i poder-lo desestigmatitzar, però no ofereix prou coneixement per fer una valoració exhaustiva i obtenir un diagnòstic. 

Si la psicòloga t'ajuda i et sents còmode, comenta-li aquesta preocupació que tens per la depressió. Potser entre totes dues podreu aclarir la simptomatologia. La confiança és clau per un bon funcionament de la teràpia. No et jutjarà, ja veuràs. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: