Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 1999
Comarca: Baix Penedès
Data: 08/11/20 12:06
Sempre igual
Bones! el que em passa es que sempre que començo coneixent a alguna persona, ja sigui noi o noia, sempre acabo perdent. Es a dir, o em deixen de parlar o pasen de mi i no entenc el perque. Porto així ja un temps amb diferents persones i no entenc perquè no m'ho diuen en comptes de no parlarme. Jo vaig darrere pero crec que no es la millor opció.
Em costa molt passar de la gent, però es que ja no se que fer. Sempre em pasa el mateix.

Gràcies.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 17/11/2020 07:50
Hola!

Des d'aquí és difícil poder saber què passa exactament, però això que dius que sempre els vas al darrera, potser ens dona una pista. 
La insistència no sempre ajuda a mantenir una relació d'amistat. És important que sigui l'interès sigui mutu, per tant, que les dues persones hi dediquin la mateixa energia. Si notes que hi estàs posant més energia tu... frena! i espera a veure com reacciona l'altra persona, d'acord? Et donarà pistes ;)

Si pots, no dediquis tota l'atenció a una sola persona, intenta parlar amb diferents persones i conèixer-les mica en mica, val?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: