Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Baix Ebre
Data: 03/11/20 19:04
classes
HOLA, el que em passa es que el nostre curs esta separat A i B jo vaig al B totes les meves altres amigues estan a lA jo al principi pensava que no seria tant dur perque tenia ia un grupet pero un dia vaig començar a sentir que s'en reien de mi ,desde aixo estic molt sola per mi es molt dur, deixar-se algo i no tindre a ningu per demanar-li tb avui tinc que fer un treball amb la que sen riu de mi ho he parlat amb la meva mare ella diu q ja passara li he dit a les meves amigues i diuen que ho parli amb la tutora pero ja no es pot canviar, ara ploro casi cada dia jo ns que fer algun consell m'ajudarieu molt NO EM PUC MESCLAR PER ELS GRUPS BOMBOLLA

gracies per ajudar-nos 💕💕💕💕💕💕💕
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/11/2020 09:50
Hola!

Entenem com et sents i els grups bombolla poden provocar aquesta sensació d'aïllament del grup d'amigues. 

Des d'aquí t'animem a obrir-te a altres persones de la teva classe. Observa-les i intenta conèixer-les una mica més. A vegades a la classe hi ha persones que passen desepercebudes i que són molt interessants!! Busca-les! Parla-hi i observa com et sents. Potser et sorprenen ;)

PD: no gastis energia amb persones que no et tracten bé, d'acord?

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: