Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Vallès Oriental
Data: 03/11/20 08:52
INDECISIÓ
Hola!
Fa un mes i poc que parlo amb un noi, ens agradem molt i dijous passat em va demanar sortir. Tot anava bé fins que ell va pujar un history al Instagram, el seu ex, que es més petit que nosaltres es va interposar i va començar a fotrem molta merda del meu novio i ell es va rallar que flipes, es per això que m'ha demanat que necesita temps per asimilar el que li passa, perque fa relativament poc que ho va deixar amb l'ex. Jo ja porto dos dies rallat perque no se que fer, li he dit que cap problema amb lo del temps, però que tampoc l'esperarè tota la vida. Ahir vem quedar i em va dir de en comptes de ser novios, prefereix anar més lent perque no vol que lo nostre s'acabi i menys per culpa de l'ex. M'ha demanat de tenir lio serio i li he dit que si, però encara així em sento raro...que em recomaneu? Mersii
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/11/2020 09:49
Hola!

A vegades no tenim resposta sobre el que sentim i el que necessitem. En aquests moments és important no prendre decisions i anar veient com ens sentim. 

Pel que expliques, aquest "ex" pot intentar desestabilitzar la vostra relació, per això cal que sigueu sincers l'un amb l'altre i aneu parlant molt sobre com us sentiu.

I pel que fa a la relació, prova si amb aquesta etiqueta "lio serio" et sents còmode, si us va bé per tornar a recuperar la intimitat i complicitat que teníeu i a partir d'aquí anar veient com evoluciona... ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: