Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Garrotxa
Data: 02/11/20 12:55
Tindré ITS?
Bones, tinc una consulta que estic bastant peocupada.

Les últimes relacions sexuals que vaig tenir van ser a l’agost, sempre amb preservatiu i amb protecció. El cas es que, als llavis majors de la meva vagina, la part on s’ajunta la cuixa amb la vagina (no se si m’explico), tinc com una llaga oberta dolorosa. Se’m va curar pero amb el roze de la roba interior m’ha tornat a sortir. Què pot arribar a ser??

Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/11/2020 11:28
Hola,

Et recomanem que vagis al ginecòleg/a perquè ho pugui valorar. És important que ho miri, faci un bon diagnòstic i pugui donar-te el tractament oportú per curar-ho. Nosaltres des d'aquí no podem dir-te què és aquesta llaga... així que sense dubtar-ho, vés al ginecòleg/a i que s'ho miri.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: