Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Maresme
Data: 02/11/20 02:50
Formigueig i entumiment durant el sexe
Bona nit,
L'altre dia vaig tenir relacions sexuals per primer cop i amb algú del mateix sexe. En principi tot anava bé fins que em van penetrar amb els dits. Vaig començar a notar com una sensació de formigueig per les mans i la cara, així com un entumiment de les primeres fins al punt on no podia moure-les i les tenia com garrotades. Jo sentia plaer fins aleshores, però em vaig preocupar perquè de cop era com si se m'haguessin adormit aquelles parts.
He tingut alguns atacs d'ansietat i també he notat el mateix tipus de formigueig, sent la diferència que el cap en el cas de les relacions sexuals no se m'ha ennuvolat, ni fet mal, ni tornat la vista negra. Però m'agradaria saber a què es deu o si m'hauria d'alarmar. La sensació em va agafar tant de sorpresa que no recordo si seguia sentint plaer, però la meva parella es va preocupar una mica i vam haver de parar.
Espero la resposta, gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/11/2020 11:27
Hola, 

Si només t'ha passat aquesta vegada, potser no cal alarmar-nos, ara bé, si veus que et segueix passant o que aquest tipus d'estimulació et recorda a quelcom que et passés en algun moment de la teva vida o a alguna situació viscuda que no haguessis volgut viure relacionada amb la sexualitat, aleshores t'animaríem a consultar amb una professional especialitzada. 

Si no hi ha cap fet traumàtic del passat, podries consultar amb una fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià. Si ubiques algun episodi traumàtic, aleshores podries consultar amb una experta en psicologia, sexologia clínica i trauma.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: