Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Barcelonès
Data: 31/10/20 12:02
No sé qui m'agrada
Ja fa temps(febrer) em va començar a sentir atreta una noia i a llavors vaig pensar que potser podria ser bisexual, vaig estar molt temps pillada d'ella , m'agradava molt i sempre pensava amb ella, estava realment ENAMORADA, però els nois no em desagradaven. Ara bé, el meu dubte és el següent: a l'hora de sentir atracció sexual prefereixo un home, és a dir, una dona no m'excita gaire, però en canvi, per mantenir una relació de parella amorosa no m'imagino sortin amb un noi, jo crec que em sentiria més còmode i millor amb una noia. Crec que em falta experimentar perquè mai m'he liat ni res d'això amb ningú però el problema es que ja porto mig any així i soc molt impacient, espero que em pugueu ajudar!
Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/11/2020 11:25
Hola, 

L'orientació sexual sovint necessita paciència, algunes persones ho tenen molt clar i d'altre necessiten experimentar i sentir per a poder definir-se. 

L'orientació sexual es defineix en funció de qui ens enamorem, és a dir, amb qui establim vincles afectius amb intimitat, compromís i passió. 

És habitual que si t'ho planteges sense haver-ho experimentat ho visualitzis des d'una perspectiva heterosexual, ja que encara tenim pocs referents homosexuals o lèsbics. Però sovint de qui ens enamorem, també sentim atracció. 

Dona't temps, i intenta no pressionar-te ;)

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: