Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2007
Comarca: Osona
Data: 30/10/20 15:58
Concentracio, estudis....
Hola, m'agradaria que m'ajudessiu. A l'hora de concentrar-me a la classe, possar-me a fe deures, estar-me quieta a la cadira, esta callada, amb costa molt i no se perque. Les meves notes no sòn bones i els professors/pares amb diuen que o puc fe pero que no m'esforçu prou i que soc molt pasota. A clase sempre amb cridan la atenció per no està escultan, no esta fen la feina, esta distreta parlan amb algun company de clase i el problema es que no se perque amb passa no se perque amb distrec tan facilment i perque amb costa tan possar-me a fe la feina no se perque sòc aixi perque no vull ser aixi pero no o contro-lo i aixo m'ha pasat sobre Tot desde que estic a la ESO. A més a més sòc molt impolsiva dic cosas sense pensa i faig cosas sense pensa les conseqüencies i aixo m'ha fet anar malament el institut i ha casa.
Necesito saber perque amb pasa aixo perque sòc aixi.
Gracies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/11/2020 11:10
Hola!

Per què no proves de demanar ajuda al Servei de Psicopedagogia del teu centre? En tots els instituts hi ha aquesta figura i precisament serveix per ajudar als estudiants quan tenen dificultats amb els estudis. 

Demana-ho al teu tutor/a per poder tenir pautes d'estudi que t'ajudin a concentrar-te una mica més i a poder estudiar de manera més eficaç ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.

Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: