Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Osona
Data: 28/10/20 15:23
sensació extranya
Bona tarda,

Mentre estàvem tenint relacions sexuals vam usar el preservatiu durex de plaer prolongat per primera vegada. I em feia molt mal i tenia la sensació de que m’estigues fent pipi. Però no en tenia ganes. Era com un dolor al final de la vagina. Al dia següent em seguia molestant una mica depenent dels gestos q feia, però em molestava menys.

Es preocupant? o seria degut a aquest tipus de preservatius? potser aquests, estimulaven massa el plaer de la noia i per això em feia mal...nose

Moltes gràcies :)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 04/11/2020 11:17
Hola, 

És possible que pel que descrius estigués estimulant amb el penis el teu cèrvix. Això pot passar segons la postura o l'anatomia de cada persona amb vagina.

Si veus que et segueix passant, en primer lloc, no forcis, si et fa mal, pareu i proveu una altre postura, y en segon lloc, potser sería recomanable que una ginecòloga o una llevadora pogués explorar-te per veure que tot estigui bé.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: