Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Urgell
Data: 27/10/20 15:49
M'AGRADA UN NOI DS BATXILLERAT
Hola, no se per on començar fa 2 setmanes vaig conèixer a un noi alt amb uns ulls clars marrons, gràcies a la meva amiga que també van a la mateixa classe vaig poder parlar amb ell perquè la meva amiga mi vaig regalar una mascareta rosa, i el li diu 'hem pots donar una' li va dir que li vaig regalar yo i si vols li pregunto si te pot donar una, el dia següent li vaig donar la mascareta el pobre nen hem volia donar 1€ i no vaig aceptar el euro. Desde llavors m'agrade avere m'atreu, i sento que no sóc lo millor per ell, per a les meves amigues es feo pero per mi no ho és gens, esque el vec molt bon nen i no se com apropar-me a ell perquè ell fa 2n de Batxillerat i yo 4rt de la ESO, gràcies a la meva amiga me van afegir a un grup per jugar a un joc ell me parlava i vam riure va ser molt divertit, però ara ya no juguem i crec que le estic perdent poc a poc no se que fer....
Hem podries donar algun consell siusplau, o algunes idees de apropar-me a ell...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 30/10/2020 09:45
Hola!

El més important ja hi és:
- Sap que existeixes
- Teniu una via de contacte (el grup i el telf)
- Teniu una afició/activitat en comú 

A partir d'aquí, pots intentar parlar amb ell i demanar-li coses de la seva vida (a veure com respon). Segons la seva resposta ja podràs llegir entre línies si està interessat en tu o no... Si ell també et pregunta, si aprofita i et demana coses, potser serà senyal que vol saber més de tu ;)

Ves veient com evoluciona! Intenta aprofitar l'excusa del joc, però que sigui una forma per parlar d'altres temes i així comprovar la vostra "connexió". 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: