Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 15/10/20 23:34
Pressio de grup
Quan tenia 15 anys vaig perdre la virginitat amb el meu novio i vam estar 4 anys junts. Fa un any que hi vam deixar, i des que ho hem deixat, nomes he mantingut dues relacion sexuals. La cosa esta en que tinc ganes de fer-ho, pero els meus amics es riuen constantment de mi perque no ho faig lo suficient, pero el que no entenen es que a mi m’agrada fer-ho amb persones amb qui em sento comoda, no m’agrada fer-ho aixi perque si. Pero tot i tenint ganes, mai trobo a ningu amb qui ho pugui fer, i tinc por a ser una “desesperada”. Consell si us plau!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 27/10/2020 16:29
Hola, 

Si a tu t'agrada fer-ho amb persones amb qui et sents còmode, és un bon punt de partida, quan coneguis a algú amb qui ho sentis, ho sabràs. 

Si per a tu és un element indispensable és meravellós que no ho facis amb algú amb qui no et sentis còmode. 

Per tant, possiblement no siguis una "desesperada", que ens agradaria reflexionar sobre què significa ser una desesperada, quina connotació té i quant de pes masclista hi influeix. Senzillament tens clar què és el que per a tu és important.

Gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: