Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Alt Penedès
Data: 15/10/20 22:00
Amor
Hola! Fa temps que penso que no agrado als nois. M'explico. Sempre veig com altres persones aconsegueixen parlar o relacionar-se de qualsevol manera amb altra gent, de manera que saben agradar o per qualsevol motiu aconsegueixen l'objectiu. A mi el que em passa és que trobo que no agrado als nois, perquè veig que la resta sap com gestionar-ho i al final tenen el que volen, i jo no sé què he de fer per aconseguir alguna cosa amb algú que m'agrada. A vegades penso que és per l'aspecte físic o la meva manera de ser. Jo mai aconsegueixo res amb qui m'agradaria i veure com la resta sí i jo no doncs és una mica frustrant, per això deia que no sé com ha fa la gent.
No sé si m'he explicat massa bé. Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/10/2020 09:19
Hola!

Això de l'amor i l'atracció és un gran tema!

I la comunicació no verbal hi té molt a veure! A vegades la nostra pròpia vergonya o inseguretat fa que enviem senyals que no estem interessats en les relacions amb altres persones. Fixa-t'hi si és això. 

Intenta mostrar-te més oberta i comunicativa amb les persones que t'agraden, interessa't per elles i pel seu dia a dia... veuràs com canviant una mica la teva actitud és probable que hi hagi més apropaments ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: