Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Garraf
Data: 14/10/20 20:58
No se què fer
Porto un temps tinguent algo amb un noi un any més gran que jo, durant l’estiu la nostra relació funcionava i semblava que pogués arribar a tenir un futur. Però ara des de que hem començat l’institut, sembla que la cosa ja no vagi bé, es com si hi hagués un mur que fes que durant l’institut no focim el mateix com quan stem sols. Sincerament em don la sensació que ens estem com separant. La veritat no se que fer perquè això canvii.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/10/2020 09:13
Hola!

Les relacions poden passar alts i baixos o pot ser senyal que ja s'ha acabat el cicle. Això ho has de veure tu... 

És important que, si dues persones volen estar juntes, hi dediquin la mateixa energia a continuar, parlin sobre com se senten i intentin posar-hi solucions. Si parlant amb ell, de manera sincera, no hi ha canvis... potser t'hauràs de preguntar: Què t'aporta aquesta relació en aquest moment? Si la resposta és patiment, angoixa, malestar... ja tindràs una resposta...

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: