Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Barcelonès
Data: 06/10/20 14:35
Bulto al anus
Hola, soc una noia i des de fa uns dies m'han sortit un parell de grans de pus suposo als glutis, molt aprop del anus, deguts potser del estres i de la pildora.
Encara q a més, lo q em preocupa es que al anus tinc com un bulto sortit de dins l'anus de color blanc, com si hagués acabat de fer les meves necessitats pero mes gran i no desapareix, em va sortir abans d'ahir i ara molesta bastant més (Quan m'assec és molest i si ho toco es pitjor, pero mai m'ha sortit sang ni res) i sorprenentment a la hora de defecar no em fa mal pero es algo molest. No sé si pot ser prolapse o hemorroides o no tinc ni idea, que creieu que pot ser? No he fet mai sexe anal pero fa temps (com mig any) amb la meva unica parella ho vam intentar pero no entra gaire, no tenim its i no crec q ho sigui, pero teniu idea de que pot ser mes o menys? M'hauria de preocupar? Merci
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/10/2020 10:29
Hola, 

No podem saber què és exactament i no seria responsable fer un diagnòstic a través d'aquest canal, el que recomanem és que ho consultis amb el metge de capçalera, amb la ginecòloga o amb la llevadora de la tarda jove del Centre d'Atenció Primària. Ja que és important saber què és, fer un bon diagnòstic per a poder tractar-ho en el cas que faci falta.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: