Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 30/09/20 00:20
Estic confosa
Hola Adolescents.cat! Soc una noia de 18 anys, i fa 2 mesos vaig conèixer un noi pel Tinder. Vam estar 1 mes parlant per missatge fins que vam decidir quedar. Vivim a 1h amb cotxe, i ell té 24 anys, cotxe i carnet, així que va venir ell on visc jo.
Hem anat quedant els dissabtes, i el 3r dia que vam quedar, vam reservar una nit a un hotel, i jo vaig tenir relacions sexuals per primera vegada. Em va agradar molt, no em va fer gens de mal i vaig estar molt còmode!
En total, només hem quedat 4 dies, i tinc la sensació de que m’està començant a agradar, sento que tinc moltes ganes de quedar i parlar amb ell sempre. Mai he tingut parella ni m’he enamorat, i amb aquest noi, no sé si estic confonent sentiments, perquè no sé si m’agrada o només m’agrada tenir relacions amb ell.
Sento que parlar amb ell, i contestar la pregunta de “què som?”, i explicar-li com em sento, encara potser és aviat, però també porto uns dies que penso molt amb el tema, tot i que tampoc sé exactament com podria treure-li el tema.
Realment no som res, i tot i que ell em va dir que prefereix una relació de parella als rollos, sento que de la mateixa manera que em va conèixer a mi pel Tinder, pot haver conegut a altres noies, i està parlant i quedant amb altres, repeteixo, que tampoc estaria malament, perquè no som res “formal”, per dir-ho d’alguna manera, però no sé perquè sento que no m’agradaria que parles i quedes amb altres com ho fa amb mi, i jo no em considero una persona gelosa, de veritat, sento que els gelos només porten mals rollos.
Per mi que ens portem 6 anys no és un problema, vull dir, que considero que tampoc ens portem tant, però estic molt confosa perquè no sé qué sento per aquest noi, i em fa cosa treure-li el tema, perquè només hem quedat 4 cops, i tampoc vull que s’espanti o vulgui deixar de quedar amb mi, o alguna cosa així.
Creieu que és millor que ho parli ja em ell o que m’esperi i vagi veient com evoluciona tot?
Moltes gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/10/2020 09:20

Hola!


Els inicis d'una relació sempre solen ser incerts. Cap dels dos pot tenir clar com evolucionarà aquesta història, per això és molt important que vagis veient com et vas sentint...


Trobar el moment adequat per tenir "la conversa" pot ser complicat i, fins i tot, massa formal, però sí que et recomano que puguis parlar amb ell sobre el tema de quedar (de moment) amb altres persones. Així podreu valorar per on passa cadascú. 


Ves veient com evoluciona i com et sents estant amb ell, val? 


I, sobretot, gaudeix!!! ;)


Una abraçada!


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: