Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 01/09/20 22:28
Inseguretat
Hola bona nit,
ultimament no paro de donar-li voltes a la mateixa qüestió. Bé, em pregunto per què em sento insegura a l'hora de quedar amb un noi a soles. Abans no em feia tanta cosa, però ultimament sento que tinc por. Por a que una trobada, es torni incòmode. Moltes vegades em quedo en blanc, em bloquejo i aleshores es forma un silenci incomode...
No em passa amb les noies, puc quedar tranquilament a soles. Però amb els nois em costa. Sobretot quan no hi ha tanta confiança.
Per altre banda penso, precisament, amb el noi que vull quedar, de confiança n'hi ha!!! Puc ser tal i com soc pq se que ell no em jutjarà. Aleshores, què és el que em fa por? Sóc massa insegura! Com puc solucionar-ho? Necessito poder quedar amb amics sense dependre del numero de gent que m'acompanyi. Vull recuperar la meva confiança en mi mateixa...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 07/09/2020 10:24
Hola!

Confiança en tu mateixa ja en tens!! Si quedes amb noies sense problemes vol dir que ja tens aquesta seguretat!

Tot i així, si tu mateixa penses que hi haurà situacions incòmodes, és molt més possible que n'hi hagi i que tu hi centris més atenció. Accepta que potser en algun moment no sabràs què dir, però l'important és que tinguis clar l'objectiu: per què quedes amb aquesta persona? 

I, si cal, fes broma: "quina situació més incòmode, no?" així riureu una mica i es reduirà el nerviosisme ;)

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: