Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Gironès
Data: 04/08/20 09:29
Embarazada?
Hola, fara cosa de 5 dies vaig quedar amb un amic i la cosa va anar a mes, jo Soc verge i no ho vem arribar a fer pero el que em preocupa es que quan em va fer dits crec que podría tenir restes de liquid preseminal, he estar llegint per internet I a alguns llocs diu que no es possible un embaras ja que en quan es posen en contacte amb l'aire no poden fer efecte, a altres llocs diuen que si que pot ser, u volia preguntar per aquí perque algu profesional m'ho pogues confirmar necesito ajuda, en el cas que si pugui haver un risc d'embaras sent verge tambe o aixo u dificulta mes?
Espero que em pugueu ajudar gracies per la vostra feina!
Helena Angel
Helena Angel
Data: 09/08/2020 17:47

Hola, 

Pel que expliques és molt complicat que et quedis embarassada, efectivament la vida dels espermatozous és curta fora dels testicles i fora d'un entorn com la vagina. 

De totes formes no podem assegurar que hi hagi risc 0, si veus que passats 7 dies del dia que t'hauria de venir la menstruació i aquesta no t'ha vingut, et recomanem que et facis un test d'embaràs.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: