Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Baix Llobregat
Data: 02/08/20 16:15
Vibrador
Hola! Tinc un dubte.
És possible que es trenqui l’himen utilitzant un vibrador? Sense haver mantingut mai relacions sexuals. Per tant, es podria perdre la virginitat utilitzant-lo?
Helena Angel
Helena Angel
Data: 08/08/2020 19:58

Hola,

La virginitat s'ha relacionat amb l'himen però hem de deixar de relacionar-ho. La virginitat és un concepte catòlic, però el que ve a dir és que no s'han tingut relacions sexuals amb penetració. La idea és canviar el concepte, la presència d'himen no determina que no s'hagin mantingut relacions sexuals, sinó que determina que hi ha aquesta part intacte o no, punt.

Hi ha himens de molts tipus, més groixuts, més fins, més elàstics, més rígids, etc... per tant hi haurà dones que tenint una penetració (del que sigui, dit, tampó, copa, etc...) se'ls fracturi i d'altres que no.

Gràcies per utilitzar el consultori!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: