Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Bages
Data: 31/07/20 13:03
No em ve la regla
Hola
Normalment em ve la regla cap al 18 de cada mes (encara que moltes vegades es retrasa una mica). El mes pasat, el 23 de junt, el dia després que se m’anés la regla, vam mantenir relacions amb el meu novio i es va trencar el preservatiu. Era per la nit i al dia següent em vaig prendre la pastilla per evitar problemes. Uns 5 dies després de prendrem la pastilla, em va sortir un sagnat vermell fosc-marró que em va durar uns 4 dies. Vaig buscar per Internet i posava que era conseqüència de la pastilla però que igualment m’havia de venir la regla el mes següent. El problema es que no em va venir el 18 de juliol i vaig decidir esperarme. Com que no em venia em vaig fer un test (el 23) i va sortir negatiu. Tot i així encara no m’ha vingut la regla. Com que el test ha sortit negatiu l’embaràs queda descartat no? Si es així perquè encara no m’ha vingut la regla?
Una altra pregunta. Com es va poder trencar el condó? No estàvem fent res fora de lo normal i ara estic una mica insegura i amb por de que torni a pasar.
Moltes gracies
Mariona Busto
Mariona Busto
Data: 05/08/2020 17:59

Hola,

Pots repetir el test d'embaràs si la regla segueix sense venir. Si surt negatiu, i la regla tampoc et ve, aleshores et recomanem que ho consultis amb la llevadora perquè pugui valorar-ho.

El preservatiu, com qualsevol altre mètode anticonceptiu, pot fallar. Els motius que poden fer que un preservatiu es trenqui són: que estigui caducat, que el preservatiu estigués fet malbé, que no l'hàgim col·locat correctament... De totes maneres els preservatius tenen una eficàcia molt alta i passen exhaustius controls de qualitat.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per la confiança!


Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: