Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2004
Comarca: Alacant
Data: 31/07/20 11:32
Me sento malament
Hola bones aixo por semblar una tontería jajaja pero esque mira, a vegades entro al Omegle, que es un lloc on pots parlar amb estranys tant sigui per videollamada o nomes per xat. Jo hi entro pel xat quan mavurreixo i a vegades me surten nois on comencem parlant normal i despres acabe sent una conversa hot, pero tot allo no surt daquell xat, vull dir no ens envíem fotos ni res nomes parlem per alli per Passar una bona estona i despres marxem del xat i ja no tornem a saber res mes l'un de laltre sas, osigui nomes es per passaru be un ratet pero despres quan ja hem acabat em sento malament no se perque, saps osigui se que hi ha gent que fa mes que aixo, que envíe fotos i de tot Jo nomes parlo per Omegle i despres me sento malament o me sento tonta, es greu Fer aixo? Osigui es de bojos? Gracies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 24/09/2020 09:42

Hola!

Encara hi ha molts tabús al voltant del sexe i moltes persones senten culpabilitat en alguns moments. Nosaltres només et podem dir que s'ha de vigilar molt què compartim a Internet ja que queda l'abast de tothom. És molt important que els menors d'edat no mostrin la cara en aquestes plataformes. Et recomanem evitar fotografies i vídeos de tot tipus ja que tot queda exposat i no saps qui hi ha a l'altra banda de la pantalla.

Gràcies per escriure'ns! Una abraçada,


--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge 



Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: