Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Gironès
Data: 27/07/20 06:50
No sempre estimar és poder estar amb la persona
Hola,

Fa tres anys vaig conéixer un noi (li direm X) amb el que hi vaig estar poc temps, vaig fer les coses malament i ho vam deixar. Al cap de poc, vaig conèixer al que és el meu actual novio. Tot i que fa tres anys que estic amb ell, mai m’he pogut treure del cap a X. X m’estima i jo en ell, vaig deixar al meu novio, vam intentar estar junts pero per la situació que teniem en aquell moment era impossible.

M’estimo al meu novio pero també m’estimo a X. X m’ha ajudat en tot el que ha pogut, sempre ha estat allà i sempre m’ha esperat, però no és el nostre moment.
Amb la meva actual parella estic bé, pero no puc continuar amb aquesta situació perque m’enganyo a mi mateixa...
M’estimo la meva parella pero mai me la podré arribar a estimar com estimo a X
Sincerament nomes necessitava desfogar-me, i la historia és molt mes complicada que el que he explicat amb aquestes línies...
Es pot estimar a dues persones a l’hora? Poden haver-hi persones que s’estimin però no poguin estar juntes?

Gràcies
Estrella Dorca
Estrella Dorca
Data: 29/07/2020 19:18

Hola!


Gràcies per compartir-ho! 

Pel que expliques, dius que amb X no és el moment d'estar junts... potser és veritat i ara no esteu preparats per tenir una relació. El que em preocupa d'aquesta història és la teva parella. Quin paper hi té? Sap per tot això que estàs passant? A vegades ens costa ser honestos amb les persones que estan al nostre costat, però és important poder-les respectar i tractar-les dignament. 

Intenta aclarir els teus sentiments, saber per quina història vols apostar i ser honesta amb tu mateixa i ells. 


Una abraçada!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: