Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Pla de Mallorca
Data: 01/07/20 22:06
Crec que no ho he súperat 3
Holaa, soc jo un altre cop, perdó per ser tan pesada, pero me n'he adonat d'una cosa i no se si es normal.

Aquest pic esta més relecionat amb temes de de somnis, es vritat que alguns cops he somiat amb el meu pare, pero no gaire cops.
Pero a partir de l'altre dia quan vos vaig enviar el primer missatge se me esta repetint un somni al qual no es molt agradaba.

El somni: Estic a algún lloc cada vegada es diferent , un d'ells una plaça, estic a la plaça i de sobte sent que criden el meu nom i jo reconec la veu com la del meu pare, em giro i el cerc entre la gent, finalment quan el trop i m'atrac corrent per abraçar-lo, veig que esta penjat.
Ell es va penjar aquell malait dia.

Duc aixi ja uns 5 dies i no es gens agradable, no se per que es!

Gràcieesss per tot el que feiss!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/07/2020 12:44
Hola!

Gràcies per escriure'ns de nou i per confiar en nosaltres. 

Tenir somnis (o malsons) relacionats amb les persones que hem perdut i s'han mort forma part del procés de dol. Segurament des que ens vas escriure la consulta, se t'ha tornat a activar aquest dol i, si no el pots processar quan estàs desperta (perquè et fa molt mal), el teu cervell intenta processar-lo a través dels somnis. 

Segons les teves creences i segons la teràpia, podràs treballar aquests somnis, donar-los cert sentit i una explicació que et faci sentir bé. 

Esperem haver-te ajudat a entendre't una mica més...

Una abraçada molt forta!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: