Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Alt Penedès
Data: 11/06/20 18:00
Psicòleg de l'amor?
Bona tarda. gràcies per tot el que feu per nosaltres.
Fa exactament 8 mesos que em va deixar el meu novio. El cas és que ho vaig passar fatal, però molt. El trobava molt a faltar, l'estimava encara i els records em menjaven el cap. Si us dic que encara em passa...? Doncs si :( Segueixo estimant-lo moltissim i el trobo molt a faltar. A ell, i al que erem junts. Ploro gairabé cada dia perquè literalment tot em recorda a ell. Se que, com m'han dit tots, això passarà i que tan sols és una ruptura i que ja trobaré algu millor però, porto així 8 mesos. No em parlo amb ell, gens, ni el veig. No el segueixo ni veig fotos però no se m'envà del cap. He pensat que potser hauria d'anar a un psicòleg??? Ja que avegades m'imagino que parlo amb ell o que està al meu costat aqui a casa xd una mica boja semblo. És normal que encara després de 8 mesos em faci tan mal? Vam acabar perquè ell s'havia desenamorat. Nose que fer, he intentat de tot per superar-ho però que va.... :((((((
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 15/06/2020 12:12
Hola!

A vegades les ruptures no són fàcils d'assumir. Sobretot quan no has pres la decisió. Per tant, primer de tot has de prendre la decisió que s'ha acabat. Que va ser molt bonic, que forma part de la teva història de vida, però que tu no vols una persona al costat que s'ha desenamorat de tu. 

Potser necessites una mica més de temps per elaborar tot el dol, i si necessites ajuda professional, demana-la! Et sentiràs més acompanyada.

Una abraçada! I gràcies per les teves paraules!! 

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: