Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Eivissa
Data: 11/06/20 16:34
Es normal??
Bones, no se ben be com explicar-ho, fa uns mesos ( abans de la Covid) vaig tenir per perimer cop experiències en temes sexuals.
El que passa esq em va fer fastig la polla, no se, no se si era la seva , si me pasara amb totes, no se perque es debut, no feia pudor ni res...
No se si me explicat , va ser una sensació molt desagradable a l'hora d'agafar-la amb les mans.
Tambe pot ser perque fos el primer pic.
Es normal??
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 16/06/2020 10:27
Hola,

Identifiques que és el que et feia fàstic? Podria ser perquè era la primera vegada. És important que si no et sents preparada per iniciar contactes sexuals o et fa "cosa", et donis el temps que necessitis per sentir-te preparada.

A poc a poc, i a mesura que vagis tenint més experiències, segurament vagi millorant aquesta sensació. La confiança amb la persona amb la qual estiguis experimentant sexualment, segurament ajudarà a millorar aquestes sensacions desagradables.

Una abraçada i moltes gràcies per utilitzar el Consultori!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: