Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Camp
Data: 07/06/20 19:07
Efectes secundaris de les pastilles
Hola! Sóc una noia de 17 anys que té parella. Mantenim relacions sexuals sempre amb protecció i de moment mai ha passat res. Tot i així, la meva mare em diu que el millor és anar al ginecòleg perquè em miri i em recepti les pastilles anticonceptives. Li vaig comentar a la meva parella i diu que li sembla bé perquè protegeixen davant d’un risc però sempre i quan no m’afecti negativament ni tampoc a la meva salut. A mi em semblava perfecte però vaig estar mirant i resulta que poden provocar bastants efectes secundaris (marejos, guanyar pes, etc.).
La veritat és que no em faria res pendre-me’n però amb tants efectes secundaris ja no ho tinc tant clar. No sé que fer.
Què recomaneu?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 10/06/2020 09:53
Hola,

Doncs l'anticoncepció hormonal té un efecte en els nostres cicles menstruals i també pot tenir alguns efectes secundaris.

La nostra recomanació seria que anessis a una visita informativa de contracepció amb la llevadora o ginecòloga perquè pugui informar-te de les diferents opcions disponibles, els pros i contres de cada mètode, i que pugueu valorar quin s'ajusta més a les teves necessitats. 

Amb tota la informació et serà més fàcil decidir què vols fer i quin mètode vols utilitzar.

Una abraçada ben forta i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: