Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 06/06/20 17:04
Continuació “tampó !”
Hola!!

Vull dir que aquest matí he enviat una consulta perquè havia tornat a intentar posar-me un tampó per 4t cop i no m’havia entrat del tot i m’havia fet mal.

Doncs aquesta tarda he anat a comprar-me una talla més petita (“regular”), perque havia decidit que aquest any ho aconseguiria. I així ha sigut!!! He arribat a casa i ho he tornat a provar, i a la primera m’ha fet mal i m’he frustrat i he pensat “passo, no puc” fins que m’he mentalitzat i he dit no, torna-ho a intentar-ho un cop més. I per fi!!! Quan menys m’ho esperava m’ha entrat sol tot de cop i ja està, no em podia creure que només veiés el filet penjant, sense cap mena de molèstia, sense notar ni que el porto posat.

Estic molt contenta i amb això vull animar a totes les noies que estan frustrades perquè ho han intentat i encara no ho han aconseguit. Haig de confessar que m’he passat anys fent-me paranoies, buscant a internet, pensant que tenia una vagina fora de lo normal i que m’haurien d’operar... fins i tot no he volgut tenir novios per això, perquè pensava que a l’hora de mantenir relacions sexuals no m’entraria!!! Així doncs, jo sé que quan llegeixes a una altra noia que ho ha aconseguit penses “una més a la llista, i jo no” perquè m’ha passat. Però us asseguro que si jo he pogut, vosaltres també! Molts ànims i aprofiteu les vacances per intentar-ho!!

Gràcies adolescents.cat per oferir-nos aquest raconet on podem desfogar-nos!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/06/2020 11:02

Hola! Que bé! Ens alegrem moltíssim que te n'hagis sortit. Al principi pot ser una mica complicat, però és qüestió de pràctica i d'estar relaxada en el moment de posar-lo.

Gràcies per utilitzar el consultori :)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 


Moltes gràcies per la teva consulta!

Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: