Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Tarragonès
Data: 05/06/20 14:03
relacio
Hola, a temps que estic coneguent un noi fa cosa de 1 mes, i bnu ell em va explicar que o va deixar amb la seva ex a cosa de 3 mesos i esta amb depresio amb tractament antidepresiu, i alguna vegada que li e dit de quedar em dona llarges perque te por i fa poc que o va deixar amb la seva ex i nse que fer, si esperam a que ell es senti preparat o nse.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 08/06/2020 11:27
Hola!

Sembla que ell està sent molt sincer amb tu, ja que et diu que fa poc que va tallar amb la seva parella, que està rebent tractament farmacològic i que de moment no està preparat per quedar amb ningú. 

Llavors tu has de decidir si vols esperar el temps que t'està demanant ell o bé prefereixes tallar aquesta relació per evitar aquest patiment. 

Ell ha sigut clar, ara et toca a tu ser clara (amb tu mateixa i amb ell).

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: