Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Vallès Oriental
Data: 05/06/20 13:35
Profe C
Quina vergonya preguntar això. De sempre m'ha posat la profe de caste a uns nivells importants. Un dia estavem soles a la sala de profes, ja que jo vaig demanar un repàs de l'examen (perq la nota era baixa, no per res més). Peròò va resultar que estavem soles, i ella m'estava ensenyant l'examen, i jo al seu costat, girada una mica cap a ella. La seva espatlla estava davant el meu pit i m'hi vaig acostar per fer-hi contacte. Estava jo pujant-me per les parets. Jo crec que ella no es va assebantar, no es va apartar ni res, es va quedar allà igual. El que em preocupa és si això és abusar o algo semblant, perquè si fos un tio i li hagués roçat el paquete pel cul, per exemple, seria un abús clarament, però al ser així com us he explicat, no ho tinc clar i em preocupa. Està clar que només va ser un cop i ja, però hi segueixo pensant si potser em vaig passar massa... Gràcies...
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 12/06/2020 10:55
Hola,

És cert que si realitzem un contacte amb una altre persona que no ho desitja la situació no és compartida per ambdues persones. 

Si no t'estàs sentint còmode o creus que si t'ho fessin a tu et sentiries incòmode, no ho repeteixis. 

És genial que poguem reflexionar sobre els límits, que en parlem i que qüestionem els propis actes per millorar i créixer.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: