Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 04/06/20 15:38
soc molt paranoica i tinc por
hola, necesito ayuda urgentemente. Hace unas tres semanas tuve relaciones por primera vez y durante 5 minutos fueron sin protección, aunque no eyaculó hasta 45mindespués. Yo estaba muy preocupada pero como en ese momento hacía una semana que se me fue la regla y no tenía síntomas de ovular, intenté dejar de pensarlo. Una semana después de esto, en otra relación sexual, se le salió el condón a mi pareja y se quedó dentro, él pudo sacarlo y tampoco había eyaculado. Pero yo, prepcupada, decidí que lo mejor era ir a por la pastilla del día después. Me la tomé y se me adelantó la regla, que me duró unos 3 o 4 días. La cosa es que a partir de que se me fue o unos dias después, empecé a encontrarme bastante cansada: a veces se me duermen las manos, durante una noche tirité muchísimo (ya no me pasa, fue hace 3 días) y me quedé muy preocupada. Ahora no puedo dejar de pensar de que estos podrían ser síntomas de embarazo, de que a lo mejor no fue la regla si no sangrado de implantación..., soy demasiado paranoicaaaaaaa!!! me estoy preocupando mucho aun que no tenga motivos sólidos, pienso que todo puede ser por un embarazo. I need help siusplau!!!!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 09/06/2020 12:07
Hola,

Quan el preservatiu queda dins de la vagina, és una de les situacions en les quals està indicada la contracepció d'emergència.

Si passats 21 dies des que et vas prendre la pastilla de l'endemà, no t'ha vingut la regla, aleshores seria recomanable fer-se una prova d'embaràs per tal de descartar-ho.

El sagnat per implantació se sol diferenciar de la menstruació per la intensitat, ja que és menor que una regla normal.

Una abraçada i moltes gràcies per escriure'ns!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: