Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Barcelonès
Data: 03/06/20 17:32
Hem faig dits i no noto cap plaer,s era igual amb penetracio?
Hola, a part de que crec que tinc alguna infecció o algo i que durant aquest dies intentaré anar a la giencòloga perquè tinc molèsties i a més a més vull que hem digui si està tot bé.
Sempre des de ben petita m'he masturbat amb el clítoris els dits mia m'han probocat cap plaer, algun cop noto algo però més que plaer és com si fós molèstia potser? No ho sé. El terme de corres tampoc sé si m'ha passat mai, no sé si sóc jo(cos) o és que no ho se fer, ... Total mai he follat però molts cops ho penso, la penetració es sent igual que els dits? Perquè llavors no m'agradara....
Merci.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 05/06/2020 11:24
Hola, 

La gran majoria de noies/dones/persones amb vagina, no senten plaer amb la penetració. El que genera plaer és l'estimulació del clítoris. 

T'animem a que puguis observar la tev vulva, coneix cada una de les seves parts i familiaritza't amb la seva imatge. Després comença a explorar de forma tàctil amb les teves mans, com és, quina forma té, quines sensacions et produeix, etc...

T'adjuntem un vídeo on podràs veure diferents maneres d'estimular-te:

BOJWa8takY

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: