Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Selva
Data: 18/05/20 22:31
infecció fluix
Bones, vaig tenir una infecció que no es una its que es diu vaginosis i em van receptar òvuls fara uns mesos. Els sintomes que tenia abans de posar-me els ovuls eren molta quantitat de fluix, olor com a humitat i molts cops verd i groc. A partir de quan començar a posarme els ovuls he tingut dies que no he tingut fluix d'aquests colors ni olor i d'altres dies que si però en baixes quantitats i em dura molts pocs dies, sobretot ho solc tenir quan estic ovulant o pocs dies abans de que em baixi la regla.
La doctora em va dir que no em preocupi de que m'apareixi aquests sintomes altre cop, pero no se si es normal encara tenir el fluix d'aquesta manera, encara que sigui en baixes quantitats i en dies puntuals...
Vosaltres ho sabeu? Gràcies
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/05/2020 10:01
El més recomanable seria que poguessis tornar a consultar amb la doctora que et va diagnosticar i pautar el tractament de la vaginosis.

Ens sap greu però no podem donar-te cap altra indicació, no seria responsable per part nostra.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: