Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2002
Comarca: Barcelonès
Data: 15/05/20 23:59
Obsesió amb les notes
Bones primer de tot m'agradaria dir que felicitats per la feina que feu!
Bueno aquí va la meva consulta.
Tinc una amiga que sempre s'ha preocupat pels estudis. Però aquest any en especial molt més, estic començant a pensar que te un problema serio perquè abans i després d'entregar un treballes preocupa molt molt.
Abns d'entregar un treball, tot i tenir-lo fer, li fa por entregarlo per si está algo mal. I un cop a entregat torna a preocuparse i obsesionarse amb cualsevol detall ue no ha estat ben fet en el treball. Nose qué fer perquè no es normal lengoxia que li provoca i a més comença a ser molt pesat tota l'estona preguntant que si segur esta be...
Nose que fer!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 20/05/2020 10:07
Hola!

Aquesta angoixa és seva, és ella qui hauria de buscar ajuda per poder-la gestionar millor i que no li porti tantes dificultats. 

L'únic que pots fer és comentar-li, que creus que algunes vegades està massa preocupada i prendre una actitud de no seguir-li les preocupacions. És a dir, quan ella et pregunta si està bé, contestar-li únicament una vegada. I després dir-li que no li contestaràs més, que ja li has donat resposta. 

Al principi li costarà acceptar-ho, però possiblement la teva actitud l'ajudarà a prendre consciència de la seva dificultat i potser buscarà ajuda professional....

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: