Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2005
Comarca: Barcelonès
Data: 15/05/20 21:34
Tinc dubtes amb la relació
Estic amb un nen, al principi tot era perfecte en el sentit de que em sentia super bé, però portem 1-2 dies que sento que m'ignora. El problema es que li dono moltes voltes i ho passo fatal, i m'estic plantejant deixar la relació. Li he preguntat si li pasava alguna cosa amb mi i m'ha dit que no, ens hem trucat i ha estat una mica més incòmode del normal. Jo he escrit un text per desfogar-me amb mi mateixa i realment no sé si enviar-li i així deixar-li les coses clares i donar-nos un temps. Que podria fer? Segueixo com si res?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2020 12:10
Hola!

Si no et sents còmode amb ell i veus que la relació s'ha tornat una mica "estranya" i no és natural, potser us va bé donar-vos uns dies, no?

El text que has escrit, és per tu. El vas escriure en un moment per desfogar-te però és la teva intimitat. Valora bé si vols que conegui tots aquests aspectes tan íntims de tu. Potser necessiteu més temps per tenir aquest nivell de confiança, no trobes?

Si vols, pots demanar-li donar-vos una mica de temps, veure què sents tu i llavors valorar si aquesta relació t'aporta benestar, o no. 

Nosaltres seguim aquí ;)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: