Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2003
Comarca: Baix Llobregat
Data: 15/05/20 13:54
raro
hola, faig un esport i últimament estic parlant bastant amb el meu preparador físic, que em treu 12 anys (jo tinc 17). Fins a quin punt aquesta relació podria ser legal? És que a vegades em sento bastant intimidada i no sé que fer
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 19/05/2020 12:09
Hola!

Totes les relacions amb persones menors d'edat es consideren il·legals si hi ha més de 5 anys de diferència, perquè la diferència d'edat exerceix poder sobre l'altra de persona. 

A part d'això, la diferència d'edat en sí es prou gran perquè ara mateix us trobeu en dos moments vitals molt diferents, que pot fer que sentiu interessos diferents. 

Intenta posar una mica de distància i ser clara amb la situació. Si et molesta, et fa sentir incòmode o intimidada, parla amb la teva família i demana un canvi d'entrenador. 

Nosaltres seguim aquí

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: