Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Vallès Oriental
Data: 11/05/20 21:57
Pastilles anticoncentives
Estava pensant en deixar de prendre les pastilles anticoncentives perquè ja no tinc parella i no tinc pensat tenir relacions sexuals fins d’aqui bastant (quan toqui usare preservatiu). En el prospecte posa que les puc deixar quan vulgui i he pensat que per no tornar boig el meu cos les deixare quan em vingui la regla. Faig be en deixar-les en aquest moment que dic o ho he de fer en un altre (en el prospecte no ho detalla)? I quan les deixi, el cos tornara a la normalitat i vindra la regla o com perque clar, ara em venia quan feia la pausa de 7 dies sense pastilla?
Espero haver-me explicat be.
Gràcies!
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 13/05/2020 09:48
Hola,

Sí que és un bon moment deixar-les en el moment que les deixem perquè baixi la regla. Aleshores hauràs d'esperar que els teus ovaris es tornin a activar, normalment al mes, aproximadament, d'haver-les deixat s'activarà un ovari, ovularàs i et baixarà la menstruació real, i al mes següent s'activarà l'altre ovari.

A vegades pot costar que el cos es torni a posar e marxa o que s'activi abans i les menstruación facin una mica el boig. si et passa això et recomanem consultar amb la ginecòloga o la llevadora del teu CAP.

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport d'Helena Angel, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: