Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2000
Comarca: Anoia
Data: 10/05/20 11:50
Menstruació
Hola!!
La meva menstruació sempre ha sigut molt forta i em feia molt de mal, en canvi porto tres mesos que sagno molt poquet (només quan vaig al lavabo). Vaig estar investigant una mica i vaig trobar que la menstruació molts cops varia, que pot ser també per estar en un estat de estrés.
També he de dir que m'estic prenent les píndoles, però des de fa ja un any (normalment els canvis per la píndola és al cap de poc de prendre-les, oi?)
M'hauria de preocupar o és normal?
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/05/2020 13:18
Hola,

Quan prenem la píndola anticonceptiva deixem de tenir la menstruació. El sagnat que tens és un sagnat per deprivació, provocat per les hormones que estàs prenent, per tant, és completament normal que el sagnat i la durada sigui diferent.

Una abraçada i moltes gràcies per la confiança!

Mariona Busto
Psicologia - Sexualitat - Parella
@marionabusto

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de Mariona Busto, psicòloga experta en sexualitat. 



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: