Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2006
Comarca: Maresme
Data: 09/05/20 23:30
No se si m'agrada
A veure, realment no se si m'agrada el meu millor amic. El vaig coneixer a un casal, i des de aquell casal d'estiu (va ser l'estiu del 2019, estem parlant per wgatsapp) la veritat es que es molt bon aamic, ja fora de amor i merdes.
Fa poc l'hi vaig preguntar a quin insti anava, i justament hem va dir Ginebró, que es on els meus pares hem volien apuntar el curs que bé, llabors els dos estavem emocionats, pero es que de vegades hem plantejo si l'hi agrado o no, perque de vegades semba que hem mandi indirectas(per whatsapp xq no te insta) clm per exemple: *l'hi envio una foto que estic jugant. Aun videojoc amb una amic seu perque el viag coneixer(no hi ah amistat mab aquell amic eh)*
Ell: aveure si sera el teu nou crush xdxd
Jo: qvaa es molt lleig xd
Ell: i jo soc lleig?
(*Com si bolgues que l'hi digues si m'agrad ao no*)
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/05/2020 17:10
Hola!

Doncs potser no ho té del tot clar o potser necessiteu una mica de temps per veure com evolucionen els vostres sentiments... ;)

Gaudeix d'aquesta sensació i d'aquest joc d'intriga i papallones. És divertit el moment de flirteig, d'indirectes i de bromes amb doble sentit. I si en algun moment necessites ser més directe, pren la iniciativa! i fes la pregunta que vols saber. 

Una abraçada!

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.


Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: