Logotip de Adolescents.cat
-
-
Any: 2001
Comarca: Baix Llobregat
Data: 09/05/20 03:21
Distànciament
Hola! Fa uns dies que la meva parella i jo sembla que ens estem distanciant. Sé que té moltes coses a fer, i el que em molesta no és que no parlem tant ja que és una situació que em sembla completament normal en aquestes circumstàncies, sinó que quan parlem no ho fem amb el mateix "carinyo" que abans i ens responem de manera tallant moltes vegades. Sóc de preocupar-me massa per tot, però ella també m'ha reconegut que estem estranys i no sé què fer-hi.
Laura Centellas
Laura Centellas
Data: 11/05/2020 13:15
Hola!

Doncs potser heu de donar-vos uns dies per distanciar-vos directament i deixar que cadascú pugui valorar una mica la relació de parella. 

Està bé que en parleu i busqueu solucions conjuntament. Fes-li aquesta proposta, de donar-vos una mica d'espai i parlar cada dos o tres dies, per exemple, i escolta també les seves propostes per poder resoldre aquest malestar que sentiu. 

A vegades una mica d'oxigen ajuda a revalorar les coses ;)

--
La Laura Centellas t'ha moderat el missatge amb el suport de la Laia Sala, psicòloga.



Moltes gràcies per la teva consulta!
Només els moderadors i l'usuari que ha fet la consulta poden publicar-hi respostes.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: